1
کارشناسی ارشد دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران (عهده¬دار مکاتبات)
2
استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری ، دانشگاه آزاد اسلامی ، قزوین ، ایران
چکیده
کارآفرینی میتواند سر منشأ تحول اقتصادی و جایگزینی برای فرهنگ کاری مرسوم باشد. در این پژوهش تمایل برای کارآفرینی مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور در این تحقیق از مدل جامع کارآفرینی استفاده شد. پرسشنامه مذکور بین 42 نفر از دانشجویان دختر و 49 نفر از دانشجویان پسر رشته تربیتبدنی توزیع شد. دادههای حاصل با نرم افزار SPSS 18 تجزیه و تحلیل شدند. نتایج تحقیق نشان میدهند که بین تمایل کارآفرینانه در دانشجویان دختر و پسر از نظر ویژگیهای عزم و اراده، استقلالطلبی، ریسکپذیری و خلاقیت تفاوت معناداری وجود دارد ولی این دو گروه دانشجویان از نظر توفیقطلبی تفاوت معناداری باهم ندارند. در کل نتایج تحقیق حاکی از آن است که تمایل کارآفرینانه در دانشجویان پسر رشته تربیتبدنی بیشتر از تمایل کارآفرینانه دانشجویان دختر این رشته میباشد. همچنین در این مطالعه، با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی، وزن این ویژگیها محاسبه شد و یک معادله ریاضی برای پیشبینی میزان تمایل کار آفرینانه دانشجویان ارائه گردید. نتایج فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی نشان میدهد که مهمترین ویژگیهای کارآفرینانه به ترتیب عزم و اراده، ریسکپذیری، خلاقیت، استقلالطلبی و توفیقطلبی میباشند.
کیانی ماوی, ندا, & کیانی ماوی, رضا. (1391). بررسی و مقایسه تمایل کارآفرینی دانشجویان دختر و پسر رشته تربیت بدنی و ارائه مدلی برای سنجش تمایل کارآفرینی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 4(9), 19-26.
MLA
ندا کیانی ماوی; رضا کیانی ماوی. "بررسی و مقایسه تمایل کارآفرینی دانشجویان دختر و پسر رشته تربیت بدنی و ارائه مدلی برای سنجش تمایل کارآفرینی". فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 4, 9, 1391, 19-26.
HARVARD
کیانی ماوی, ندا, کیانی ماوی, رضا. (1391). 'بررسی و مقایسه تمایل کارآفرینی دانشجویان دختر و پسر رشته تربیت بدنی و ارائه مدلی برای سنجش تمایل کارآفرینی', فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 4(9), pp. 19-26.
VANCOUVER
کیانی ماوی, ندا, کیانی ماوی, رضا. بررسی و مقایسه تمایل کارآفرینی دانشجویان دختر و پسر رشته تربیت بدنی و ارائه مدلی برای سنجش تمایل کارآفرینی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1391; 4(9): 19-26.